Een kunstfoto aan de muur is een mooie aanvulling op de inrichting van je leefruimte om de sfeer en gezelligheid een 'extra touch' te geven. 

 

Waar kunst vaak te duur is om toe te voegen aan je ruimtes heb je met een kunstfoto een mooi en  betaalbaar alternatief om van een gewone ruimte een unieke plek te maken.

 

Ik werk oa. met fine art prints voor mijn foto's. Dit zijn afdrukken van superieure kwaliteit. Dankzij de inkt van hoge kwaliteit en speciaal fine art papier heb je straks misschien een afdruk van museumkwaliteit aan je muur hangen.

Door de beperkte oplage waar ik mee werk (maximaal 20 genummerde prints per foto/formaat) haal je voor een betaalbare prijs een unieke kunstfoto in huis. Er zijn verschillende mogelijkheden qua afwerking  (van enkel de afdruk tot bijvoorbeeld ingekaderd met passe-partout of opgekleefd en afgewerkt met ophangframe).

Prijzen vanaf 125 € 

Naast mijn bestaande portfolio is het ook mogelijk om een nieuwe exclusieve kunstfoto op bestelling te laten maken. In overleg bespreken we eerst het concept en wordt er een offerte op maat gemaakt.

Alle info via het contactformulier. Alvast veel kijkplezier in mijn portfolio die regelmatig wordt aangepast.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now